Asociaţia de caritate din Armata Romaniei CAMARAZII - Eveniment...

Sacrificiul impune respect

 

Serbarea Pomului de Crăciun - 2014

 

  Serbarea Pomului de Crăciun 

  Asociaţia de Caritate din Armata României – CAMARAZII, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, a organizat joi, 18.12.2014, în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar, „Serbarea Pomului de Craciun” pentru cei 192 de copii ai militarilor români căzuţi la datorie sau răniţi în teatrele de operaţii şi în misiuni pe teritoriul naţional.

  În aşteptarea lui Moş Crăciun, copiii au asistat la un program artistic de dansuri susţinut de lotul de gimnastică al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti”, au ascultat colindele interpretate de Ansamblul artistic al Armatei, s-au distrat cu spiriduşii de la „Paradisul Personajelor” şi s-au bucurat de darurile oferite de Moş Crăciun.

  Alături de familiile invitate, la eveniment au fost prezente şi personalităţi militare şi civile din conducerea Ministerului Apărării Naţionale.

  Mulţumim pentru sprijin colegilor de la Cercul Militar Naţional, celorlalte persoane care au contribuit la realizarea evenimentului, precum şi sponsorilorROMATSA R.A. și C.N. ROMTEHNICA S.A.

  www.cmn.ro
  www.romatsa.ro
  www.romtehnica.com.ro

   

Evenimente...


© 2017 Ministerul Apărării Naţionale

Actualizare: 21.11.2017