Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: F.P. Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 503


COMUNICAT


Referitor la Reuniunea Informală a Miniștrilor Apărării din statele membre NATO (R.I.M.Ap.), care urmează să se desfășoare la Poiana Brașov în zilele de 13 și 14 octombrie a.c., Comisia Centrală de Organizare precizează:
1. Centrul de presă va funcționa în complexul Favorit, str. Poiana Ursului, nr. 1, Poiana Brașov, programul fiind următorul:
· Marți, 12 octombrie, începând cu ora 12.00.
· Miercuri, 13 octombrie, începând cu ora 06.00.
· Joi, 14 octombrie, începând cu ora 08.00.
Jurnaliștii își vor putea ridica legitimațiile de presă pentru R.I.M.Ap. de la Biroul de acreditare mass-media, care se va deschide pe data de 11 octombrie, ora 10.00, fiind dispus în cadrul complexului Favorit.
Acreditarea pe formular NATO (care poate fi accesat pe www.nato.int) va continua, conform procedurilor cunoscute, până sâmbătă, 9 octombrie, inclusiv.
2. Având în vedere nivelul de reprezentare la care se desfășoară reuniunea și numărul mare de participanți, s-au luat măsurile care se impun pentru asigurarea protecției acestora, a locațiilor și a activităților din program. În organizarea reuniunii s-a încercat să se acționeze astfel încât activitățile comunității locale să fie perturbate într-o cât mai mică măsură.
Majoritatea facilităților din Poiana Brașov au fost contractate pentru această importantă acțiune. Drept urmare, accesul în stațiune va fi permis în condiții speciale.
Biroul de Presa al M.Ap.N.