Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 515


COMUNICAT


În perioada 18-21 octombrie a.c., o delegație militară condusă de generalul-locotenent Nikolaos Ntouvas, șeful Statului Major al Forțelor Terestre ale Greciei, efectuează o vizită oficială în țara noastră, la invitația generalului-locotenent dr. Eugen Bădălan, șeful Statului Major al Forțelor Terestre ale României.

Discuțiile oficiale vor aborda aspecte privind stadiul și perspectivele procesului de reformă a Forțelor Terestre din Armata României, modernizarea structurilor de personal și a învățământului militar, precum și lecțiile învățate în urma participării la misiuni internaționale. De asemenea, va avea loc un schimb de experiență privind procesul integrării în structurile Alianței Nord-Atlantice și se vor stabili modalități concrete pentru extinderea și diversificarea relațiilor bilaterale.

Programul delegației elene mai cuprinde o primire la șeful Statului Major General, general dr. Mihail Popescu, urmată de vizite la Brigada 2 Infanterie Ușoară, din Craiova, unde va fi prezentat un exercițiu demonstrativ, precum și la Centrul de Instruire prin Simulare și la Muzeul Militar Național, ambele din București.

Compartimentul Relatii Publice
al S.M.F.T.