Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 565


COMUNICAT


Sâmbătă, 13 noiembrie a.c., în unități ale Ministerului Apărării Naționale, cu excepția celor din Forțele Navale (care, în conformitate cu programul de profesionalizare al Armatei, nu au mai încorporat militari în termen) vor avea loc ceremonialuri de depunere a jurământului militar de către recruții încorporați în seria octombrie a.c.

În prezența oficialilor Ministerului Apărării Naționale și a numeroși invitați, familii și prieteni, cadre militare în rezervă și în retragere, veterani de război, peste 5.000 de tineri (față de 7.000 în seria anterioară), militari în termen și cu termen redus, vor rosti jurământul de credință față de patrie și popor.
În București, ceremonialurile organizate cu acest prilej vor avea loc, astfel:

· Regimentul 30 Gardă și Protocol „Mihai Viteazu” (Strada General Vasile Milea, nr. 5-7,) începând cu ora 8.00 (vor depune jurământul militarii regimentului și ai Batalionului 265 Poliție Militară);
· Brigada 122 Logistică (Strada Antiaeriană, nr. 12), la ora 9.00.
· Școala de Aplicație pentru Logistică, de la Chitila, începând cu ora 11.00.
După depunerea jurământului, militarii vor participa la mese festive și vor beneficia de prima învoire sau permisie, în funcție de distanța la care își au domiciliul.

Jurnaliștii interesați sunt invitați să participe la activitățile organizate cu acest prilej.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General