Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Mihail Taparlea

 


Comunicat nr. 581


COMUNICAT


În zilele de 20 și 21 noiembrie a.c., la Cartierul General al Alianței Nord-Atlantice de la Bruxelles se va desfășura cea de-a 35-a ediție a „NATO Wives Bazaar”, manifestare la care vor organiza standuri naționale 35 de state membre NATO și partenere.

În urma experienței acumulate din anul 1995 și până în prezent, sub genericul „Frumusețe și Spiritualitate”, standul României va prezenta spre vânzare, alături de icoane pe lemn și sticlă, produse manufacturate, obiecte ornamentale pentru sărbătorile de Crăciun și muzică românească. Artizani populari vor executa demonstrații practice de încondeiere de ouă și pictură pe sticlă, iar artistul plastic Ștefan Popa-Popas va prezenta o expoziție de caricaturi înfățișând personalități proeminente din conducerea Alianței și va realiza caricaturi pentru publicul vizitator.

Ca în fiecare an, finalul târgului va fi marcat prin organizarea unei tombole, la care participanții vor avea ocazia să câștige o excursie în țara noastră, precum și alte nouă premii în obiecte, oferite de partea română, fondurile astfel câștigate fiind donate unor organizații de caritate din Belgia.


Dep. Integrare Euroatlantica
si Politica de Aparare