Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 613


COMUNICAT


Direcția Administrativă și Servicii a Ministerului Apărării Naționale și Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” organizează miercuri, 15 decembrie a.c., ora 14.30, în aula ministerului, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi steliști, medaliați la competiții interne și internaționale pe parcursul anului 2004.

Festivitatea va fi urmată de spectacolul artistic “SPORTIVII ANULUI 2004”, care are incluse în program momente artistice susținute de solista Monica Anghel, de formațiile Amadeus, Andra, Uni-K, Blondy și de trupa de gimnastică artistică a C.S.A. “Steaua”.

În partea a doua a spectacolului va fi prezentat un program special de colinde și tradiții populare de iarnă în interpretarea lui Victor Socaciu, respectiv a Ansamblului Artistic al Armatei.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt așteptați la sediul M.Ap.N. începând cu ora 13.45. Accesul publicului se va face pe bază de invitații, iar al jurnaliștilor cu legitimația de presă. Persoană de contact: căpitan Cristian Cîrlan, telefon: 0745.340.124.


Biroul de Presa al M.Ap.N.