Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 618


COMUNICAT


INFORMAȚIE DE PRESĂ

Căpitanul Eugen Ispas, ofițerul de relații publice al Batalionului 281 Infanterie „Vulturii Îndrăzneți”, aflat misiune în Afganistan, a transmis următoarea corespondență:

Joi, 16 decembrie a.c., generalul Richard B. Myers, șeful Statelor Majore Întrunite ale Armatei S.U.A. a făcut o vizită, în cadrul turneului tradițional prilejuit de sărbătorile de iarnă, în baza militară din incinta Aeroportului internațional Kandahar, unde sunt încartiruiți și militarii Batalionului 281 Infanterie.

Generarul Myers a fost însoțit de jucătorul de fotbal american John Elway, de actorii Robin Williams și Blake Clark, care, timp de aproximativ o oră, au susținut, în fața a aproximativ 800 de militari americani, britanici, și români, un program de divertisment.

„Apreciem foarte mult tot ceea ce faceți pentru stabilitatea și bunăstarea poporului afgan. Știm că foarte mulți dintre voi vor fi departe de familii și de prieteni în perioada sărbătorilor de iarnă, de aceea am încercat să aducem un pic de bucurie în sufletele voastre”, a spus generalul Myers. John Elway a mulțumit, “din adâncul inimii” pentru marea onoare de a fi împreună cu militarii din Kandahar și le-a urat tuturor „Crăciun fericit! ”.

După spectacol, generalul Myers, artiștii și sportivii au acordat autografe și au făcut fotografii împreună cu militarii.Biroul de Presa al M.Ap.N.