Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 72


Conferința “Creativitate în știință și tehnică”


În zilele de 25 și 26 februarie a.c., la Universitatea Națională de Apărare (șos. Panduri nr. 68-72) va avea loc conferința internațională cu tema „Creativitate în știință și tehnică”, activitate organizată împreună cu Casa Corpului Didactic a municipiului București.

Pe parcursul manifestării, specialiști militari și civili din mediile științific, tehnic și didactic vor face schimburi de opinii, idei și experiență pe teme care vizează eficientizarea procesului instructiv-educativ prin stimularea creativității, coordonarea disciplinelor de învățământ, dezvoltarea gândirii tehnic-aplicative.

Activitatea se înscrie în preocupările actuale ale conducerii învățământului militar românesc de ridicare a procesului educativ la nivelul standardelor învățământului modern.

Deschiderea lucrărilor conferinței va avea loc vineri, 25 februarie, ora 10.00. Jurnaliștii interesați de eveniment vor fi așteptați până la ora 9.45 la intrarea dinspre șos. Panduri. Persoană de contact: maior Daniel Marin, tel. 410.08.01, int. 0311, fax. 410.20.72.
Biroul de Presa al M.Ap.N.