Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 75


COMUNICAT


Vineri, 25 februarie a.c., între orele 16.00 și 17.30, pe platoul din fața Complexului „Fulg de Nea”, din Predeal, va avea loc ceremonia de premiere și închidere a celei de a 47-a ediții a Campionatului Mondial Militar de Schi.

La festivitate vor fi prezenți șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general locotenent dr. Sorin Ioan, președintele comitetului de organizare a Campionatului Mondial Militar de Schi, general maior dr. Teodor Frunzeti, vicepreședintele pentru Europa al Consiliului Internațional al Sportului Militar, colonel Leon de Wulf (Belgia), primarul stațiunii Predeal, ing. Mihai Veștea, reprezentanți ai federațiilor internaționale de specialitate, precum și loturile țărilor participante.

La încheierea ceremoniei, oficialitățile prezente vor susține declarații de presă.

* * *
Rezultatele finale ale probelor de concurs (slalom uriaș, schi fond, biatlon și patrulă) se află pe site-ul Campionatului Mondial Militar de Schi: www.cmms-romania.info
Următoarea ediție a Campionatului Mondial Militar de Schi este programată să aibă loc în localitatea Andermatt, din Elveția, în perioada 27 martie – 1 aprilie 2006.

Detalii privind desfășurarea ceremoniei de închidere pot fi obținute de la Centrul de Presă, telefon 0268 457 280, persoană de contact lt.col. Liviu Flutur (telefon mobil 0722 380 145).Biroul de Presa al M.Ap.N.