Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: F.P. Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 146


“Provocări ale Securității și Strategiei la începutul secolului al XXI-lea”În zilele de 14 și 15 aprilie a.c., Universitatea Națională de Apărare organizează sesiunea anuală de comunicări științifice „Provocări ale Securității și Strategiei la începutul secolului al XXI-lea”.

La activitate vor participa personalități din conducerea Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Educației și Cercetării, Ministerului Administrației și Internelor, specialiști militari și civili.

Cu acest prilej se va realiza un schimb de opinii pe domenii cum sunt: management și educație, istorie, geopolitică și geostrategie, e-learning și software educațional, sisteme educaționale militare, război electronic și securitatea datelor, apărare și securitate națională, strategie militară, tactică și artă operativă, logistică, economie și finanțe, rolul limbilor străine în comunicarea interculturală, drept, comunicare și relații publice.

Activitatea se înscrie în sfera eforturilor Universității Naționale de Apărare de valorificare a potențialului de cooperare dintre instituțiile militare și civile în domeniul securității naționale.

Jurnaliștii interesați să participe la activitate vor fi așteptați joi, 14 aprilie, între orele 8.15 și 8.45, și vineri, 15 aprilie, între orele 8.00 și 8.15, la sediul Universității Naționale de Apărare (intrarea dinspre Șoseaua Panduri).

Informații suplimentare pot fi obținute de la maiorul Daniel Marin, tel.410.08.01 int.0311, fax 410.20.72.
Biroul de Presa al M.Ap.N.