Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 154


Ministrul Atanasiu în vizită oficială la Belgrad


Evoluția situației din Balcani, experiența României ca stat membru al NATO și relațiile militare bilaterale sunt principalele subiecte care vor fi abordate pe timpul vizitei pe care o va face marți, 19 aprilie a.c., ministrul apărării naționale, Teodor Atanasiu, în Serbia și Muntenegru, la invitația omologului său, Prvoslav Daviniæ.

Cei doi miniștri vor discuta, de asemenea, despre sprijinul pe care Armata României îl acordă celei sârbo-muntenegrene în vederea participării la programul de Parteneriat pentru Pace. Ministrul Atanasiu va prezenta aspecte ale procesului de reformă în curs de desfășurare în Armata României, precum și participarea la operațiile internaționale.

În programul vizitei sunt prevăzute o întâlnire a ministrului român cu președintele Serbiei, Boris Tadic, și o conferință de presă.

Jurnaliștii interesați vor putea obține detalii, pe timpul vizitei ministrului, de la Luminița Kohalmi, director adjunct al Direcției Relații Publice a M.Ap.N., telefon 0744-358.218 sau 0744-595.254.
Biroul de Presa al M.Ap.N.