Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 98


COMUNICAT


In zilele de 16 si 17 aprilie a.c., o delegatie condusa de domnul Peter Matyuc, director general al Directiei de Comunicare din cadrul Ministerului Apararii Patriei al Republicii Ungare, efectueaza o vizita de lucru in Romania.

Astazi, delegatia maghiara a fost primita de domnul Sorin Encutescu, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Relatii cu Parlamentul, Armonizare Legislativa si Relatii Publice, ocazie cu care domnia sa a prezentat aspecte de actualitate privind controlul democratic asupra fortelor armate si relatiile civili-militari in Armata Romaniei.

Secretarul de stat Encutescu a evidentiat preocuparile departamentului pe care il conduce pentru perfectionarea managementului la toate nivelurile, in contextul realizarii reformei militare, precum si actiunile desfasurate pentru rezolvarea unor probleme sociale ale personalului armatei.

Programul delegatiei include schimburi de experienta pe probleme de informare publica si traditii militare cu personalul din cadrul Directiei Relatii Publice a M.Ap.N. si din Trustul de Presa al Armatei.Biroul de presa al MApN