Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 235


Editura Militară are, de astăzi, pagină de INTERNETJoi, 19 mai a.c., la Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Național a avut loc lansarea oficială a site-ului Editurii Militare, precum și prezentarea numărului 2 al revistei ”Lumea militară”, editată de Societatea Scriitorilor Militari și Direcția Administrativă și Servicii a M.Ap.N.

Noul site, www.edituramilitara.ro, prezintă, într-o formă diversificată, produsele Editurii Militare și lansează posibilitatea de achiziție on-line a revistelor, albumelor și lucrărilor puse la dispoziția publicului interesat.

Adrian Pantea, directorul instituției, a spus că editura intenționează să diversifice oferta prin realizarea unor produse electronice care se vor regăsi pe noul site. Pantea a prezentat, în context, câteva titluri de lucrări aflate în pregătire în vederea participării la Târgul de carte „Bookarest 2005”.

Referitor la revista „Lumea militară”, președintele Societății Scriitorilor Militari, colonel (r) Liviu Vișan, a menționat că publicația reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale Societății, care a reluat, anul trecut, o tradiție întreruptă timp de șapte decenii.

Biroul de Presa al M.Ap.N.