Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 251


Demonstrație cu o aeronavă AWACS la Baza 90 Transport Aerian


Marți, 31 mai a.c., la Baza 90 Transport Aerian va avea loc, în prezența conducerii Ministerului Apărării Naționale, o activitate de prezentare a programului aerian NATO de avertizare timpurie și control (NAEW&C), ocazie cu care se va desfășura și un zbor demonstrativ al unei aeronave AWACS (E 3 A).

La activitate au fost invitați președinții comisiilor de apărare din Parlament, reprezentanți ai Guvernului României, ai Statului Major General și ai categoriilor de forțe armate.

Jurnaliștii interesați vor avea posibilitatea să participe la declarațiile de presă ale organizatorilor și să viziteze aeronava după aterizare, activități care vor avea loc la Baza 90 Transport Aerian, între orele 14.45 și 16.15. Accesul în bază va fi permis începând cu ora 14.10.

Acreditarea pentru activitate (date personale, redacția reprezentată și nr. auto) se va face la Biroul de Presă al M.Ap.N. (fax. 413.01.11, e-mail presamapn @yahoo.com) în cursul zilei de luni, 30 mai, până la ora 16.00.Biroul de Presa al M.Ap.N.