Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 279


Informatie de presa


În data de 15 iunie 2005, Alteța Sa Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen, a fost chemat în activitate din rândul ofițerilor în rezervă, acordându-i-se gradul de colonel.

Activarea Alteței Sale ca ofițer al armatei române este o consecință a eforturilor depuse pe timpul campaniei de integrare a României în structurile euroatlantice, în calitate de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Integrare, Cooperare și Dezvoltare Durabilă.

Absolvent al unor prestigioase instituții de învățământ superior - Colegiul Național de Apărare (2002), Centrul de Studii de Securitate “George C. Marshall”, Germania (2003), precum și al programului “Senior Executive in National and International Security”, în cadrul Universității Harvard, Kennedy School of Government, SUA (2004) - , Alteța Sa Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen, va promova, în noua sa calitate de ofițer activ, cooperarea militară în cadrul structurilor euroatlantice, fiind unul din mesagerii inițiativelor internaționale ale țării noastre.Biroul de Presa al M.Ap.N.