Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Gl.fl.aer. Ion-Eftimie Sandu

 


Comunicat nr. 139


COMUNICAT


Dr. ing. Gheorghe Matache, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente, aflat in vizita oficiala in Austria in fruntea unei delegatii ce include specialisti din Ministerul Apararii Nationale si din Ministerul Industriei si Resurselor, a participat miercuri, 21 mai a.c., la o activitate de prezentare a companiilor austriece din industria de aparare, desfasurata la Camera Economica, din Viena.

Delegatia romana a prezentat, la randul sau, principalele firme din industria nationala de aparare, cu care partenerii austrieci au fost incurajati sa intre in relatie de cooperare.

De asemenea, domnul Matache a discutat cu seful Departamentului pentru Inzestrare si al Statului Major pentru Inzestrare, general-maior Kurt Morz, si cu seful Statului Major General al Armatei Austriei, general Roland Ertl.

Membrii delegatiei care reprezinta Ministerul Industriei si Resurselor au vizitat companii de profil furnizoare ale armatei austriece, ocazie cu care au facut o prezentare detaliata a Companiei Nationale ROMARM S.A.Departamentul pentru Armamente