Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 140


COMUNICAT


In zilele de 24 si 25 mai a.c., o delegatie condusa de ministrul apararii nationale, domnul Ioan Mircea Pascu, va face o vizita de lucru si documentare la contingentul roman care se afla in misiune in Afganistan.

Pe timpul prezentei in teatrul de operatii, membrii delegatiei se vor intalni cu comandantul brigazii americane in subordinea careia se afla Batalionul 812 Infanterie “Soimii Carpatilor” si se vor informa cu privire la conditiile de trai si de indeplinire a misiunilor primite de militarii nostri. Totodata, in program este prevazuta participarea la activitati de pregatire pentru lupta desfasurate in poligon si la executarea unei misiuni de tip “Village Team” (echipa satului), prilej cu care se vor distribui copiilor afgani rechizite asigurate de Fundatia “Romania – Generatia Urmatoare”.

Din delegatie fac parte presedintii comisiilor de Aparare, Siguranta Nationala si Ordine Publica din Parlamentul Romaniei, domnii Sergiu Nicolaescu si Razvan Ionescu, precum si seful Statului Major al Fortelor Terestre, general-locotenent dr. Eugen Badalan.Biroul de presa al MApN