Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 145


COMUNICAT


În perioada 27 mai – 1 iunie a.c., la Complexul Militar “Haiducului”, din cartierul bucureștean Drumul Taberei, se va desfășura seminarul de standardizare NATO-România, organizat de Consiliul de Standardizare și Interoperabilitate al Ministerului Apărării Naționale, la inițiativa Agenției de Standardizare NATO (NATO Standardization Agency – NSA).

Activitatea se înscrie pe linia măsurilor de asistență pentru țările invitate să adere la Alianță și vizează aprofundarea cunoașterii procesului de standardizare pentru pregătirea în vederea îndeplinirii obligațiilor care le vor reveni în calitate de state membre ale NATO.

Seminarul va reuni experți din țări NATO și invitate - Germania, Lituania, Letonia, Polonia, România și SUA -, lucrările urmând a fi conduse de adjunctul directorului NSA, colonelul Martin Vermeulen (Olanda).

Țara noastră va fi reprezentată de specialiști în probleme de standardizare din structurile centrale ale M.Ap.N. și din Statul Major General, precum și de la Asociația Română de Standardizare.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General