Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 95


Oaspeți francezi la Universitatea Națională de Apărare „Carol I"


O delegație a Colegiului Interarme de Apărare, din Franța, efectuează o vizită oficială în România, în perioada 27-29 martie a.c.

Delegația franceză, condusă de generalul de brigadă Jean Michel Journot, va fi prezentă luni, 27 martie, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I", unde va fi informată în legătură cu aspecte de actualitate ale învățământului militar superior din țara noastră, ale reformei sistemului militar și managementului apărării, precum și cu privire la forțele destinate pentru apărarea colectivă în cadrul Alianței Nord-Atlantice.

De asemenea, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe și ai Ministerului Economiei și Comerțului le vor prezenta oaspeților francezi expuneri referitoare la aspecte esențiale ale politicii externe și de securitate, industria de apărare și nivelul de dezvoltare tehnologică și industrială a economiei naționale românești.

Alte relații în legătură cu această vizită poate oferi maiorul Daniel Marin (0746-015148), ofițerul de relații publice al U.N.Ap.Biroul de Presa al M.Ap.N.