Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 169


COMUNICAT


În perioada 8-11 iunie a.c., o delegație militară condusă de șeful Statului Major al Apărării Canadei, generalul Raymond R. HENAULT, efectuează o vizită oficială în țara noastră, la invitația domnului general dr. Mihail POPESCU, șeful Statului Major General al Armatei României.

Înaltul oaspete se va întâlni, la Ministerul Apărării Naționale, cu domnul George Cristian Maior, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică și Politica de Apărare, și va avea convorbiri oficiale cu domnul general Mihail Popescu.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate aspecte referitoare la colaborarea militară româno-canadiană și modalitățile de întărire a relațiilor dintre armatele celor două țări, participarea la inițiativele regionale, misiuni internaționale și de sprijin al păcii, precum și la contribuția Armatei României la ISAF și Enduring Freedom, în Afganistan.

Agenda vizitei mai cuprinde vizitarea unor unități militare și instituții de învățământ din București și Brăila.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General