Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent Sorin Sava

 


Comunicat nr. 188


COMUNICAT


SECRETARUL DE STAT GEORGE CRISTIAN MAIOR
PARTICIPĂ LA CEREMONIA DE ÎNCHIDERE A ACTIVITĂȚII STAFF-ULUI PERMANENT AL BRIGĂZII MULTINAȚIONALE DIN SUD ESTUL EUROPEI (SEEBRIG)


Vineri, 20 iunie 2003, domnul GEORGE CRISTIAN MAIOR, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică și Politica de Apărare, împreună cu șeful Statului Major General, general dr. MIHAIL POPESCU, vor participa, la invitația ministrului bulgar al apărării, domnul Nikolay Svinarov, la ceremonia de închidere a activității staff-ului permanent al Brigăzii Multinaționale din Sud Estul Europei (SEEBRIG), care va avea loc la Plovdiv, în Bulgaria.
Vizita oficială a secretarului de stat GEORGE CRISTIAN MAIOR se înscrie în contextul mutării comandamentului SEEBRIG de la Plovdiv la Constanța, pentru o perioadă de patru ani, începând cu 25 iunie a.c. Această mutare reprezintă un moment semnificativ pentru dezvoltarea cooperării între țările din Sud Estul Europei în domeniul securității, reafirmând capacitatea României de a gestiona comandamente multinaționale.


Dep. Integrare Euroatlantica
si Politica de Aparare