Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cristina Dumitrescu

 


Comunicat nr. 46


Vizita de informare a ministrului apărării la Sibiu


Ministrul apărării, Sorin Frunzăverde, și șeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, au vizitat, joi, 15 februarie a.c., Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și Școala de Aplicație pentru Unități Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu" din Sibiu.

Delegația Ministerului Apărării a fost informată despre modul cum se desfășoară procesul de învățământ și instruire a militarilor, despre condițiile de viață și problemele sociale ale cursanților și personalului didactic. Sorin Frunzăverde a apreciat activitatea desfășurată de cele două unități de învățământ, subliniind că este îmbucurătoare preocuparea acestora de adaptare permanentă la exigențele învățământului modern.

Atât cursanții, cât și personalul militar din unitățile vizitate au primit asigurări din partea conducerii Ministerului Apărării că problemele sociale ridicate în cursul discuțiilor de joi vor fi analizate și se va încerca rezolvarea acestora.

“Armata se așază pe o structură mai stabilă, iar această stabilitate sper că se va reflecta pozitiv și în viața personalului militar și civil”, a ținut să sublinieze ministrul apărării, Sorin Frunzăverde, la încheierea vizitei de informare de la Sibiu.Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării