Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 83


DARURI DE PAȘTI PENTRU COPII


Secretarul de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare și planificare, Corneliu Dobrițoiu, și locțiitorul șefului Statului Major General, general-locotenent dr. Ioan Sorin, le-au oferit daruri de Paști, astăzi, 5 aprilie a.c., copiilor Centrului social al Fundației “Sfântul Dimitrie”, din București (strada Matei Basarab nr.50).

118 copii ai Centrului au primit darurile, constând în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, alimente și dulciuri, în valoare totală de 15143 de lei.

Personalul structurilor centrale ale Ministerului Apărării continuă astfel tradiția de a contribui benevol, cu daruri simbolice, pentru a le dărui o clipă de bucurie copiilor acestui centru social.

De la constituirea, în urmă cu doi ani și jumătate, a Comitetului de Ajutor pentru Copii, care funcționează în coordonarea directorului Statului Major General, personalul Statului Major General a contribuit cu aproximativ 500 de milioane lei la ajutorarea copiilor asistați de Centrul social al Fundației “Sfântul Dimitrie”.Biroul de Presă al Ministerului Apărării