Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 292


PENTRU O COMUNICARE MODERNĂ


Cooperarea militară româno-americană se intensifică și în domeniul informării și relațiilor publice. Șeful Direcției Informare și Relații Publice, colonel dr. Ion Petrescu, a avut astăzi, 16 august, o întâlnire cu Atașatul Apărării al S.U.A., colonel dr. Barbara Kuennecke. Cu acest prilej, au fost abordate aspecte practice ale promovării relațiilor publice de către structurile abilitate în cele două organisme militare.

Șeful DIRP l-a informat pe partenerul american cu privire la proiectul de îmbunătățire a comunicării interne în Armata României și prin folosirea experienței „American Forces Network” (Televiziunea Forțelor Armate Americane), în urma unei apropiate documentări a experților militari români în comunicare publică, la un studiou AFN din Europa.

Colonel dr. Barbara Kuennecke a salutat această inițiativă, benefică pentru dezvoltarea cooperării între experții români și americani, considerând activitatea de informare corectă, la timp și în flux continuu a militarilor, ca fiind esențială pentru succesul misiunilor încredințate profesioniștilor din cele două armate.Biroul de Presă