Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Andreea Dumitru

 


Comunicat nr. 300


Vizita ministrului apărării în garnizoana Pitești


Ministrul Apărării, Teodor Meleșcanu, și directorul Statului Major General, general-locotenent dr. Mihail Orzeață, vizitează în cursul zilei de vineri, 24 august, unități și instituții militare de învățământ din garnizoana Pitești.

Delegația condusă de ministrul Apărării, din care fac parte specialiști din Statul Major General și Statul Major al Forțelor Terestre, se va întâlni cu personalul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre și Școlii de Aplicație pentru Unități de Luptă "Mihai Viteazul".

Cu acest prilej, conducerea Ministerului Apărării va fi informată despre modul de desfășurare a procesului de învățământ și instruire a militarilor, despre condițiile de viață și problemele sociale ale cursanților și personalului didactic.

Vizitarea unităților militare argeșene continuă seria activităților întreprinse de ministrul Teodor Meleșcanu, pentru cunoașterea și rezolvarea operativă a problemelor care privesc creșterea calității vieții personalului militar și civil din Armată și continuarea procesului de reformă a învățământului militar.Biroul de Presă al Ministerului Apărării