Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Cezar Stroe

 


Comunicat nr. 392


Avanpremieră la „EXPOMIL 2007”


La Complexul expozițional ROMEXPO, a avut loc miercuri, 10 octombrie, conferința de presă de prezentare a Expoziției de tehnică și tehnologie pentru apărare „EXPOMIL 2007” și a Seminarului internațional „ICOMIL 2007”, care se vor desfășura în perioada 18-21 octombrie a.c.

Locțiitorul șefului Departamentului pentru Armamente, general-maior dr.ing. Ion-Eftimie Sandu, a evidențiat implicarea Ministerului Apărării în organizarea „ICOMIL 2007” și în mediatizarea evenimentelor, precum și participarea unor structuri ale ministerului cu standuri proprii în cadrul Expoziției de tehnică și tehnologie pentru apărare „EXPOMIL 2007”.

La conferința de presă au mai participat Cătălin Trifu, director Organizare Târguri și Expoziții ROMEXPO, Liliana Stuparu, Consilier pentru Relații Internaționale în Direcția Generală Probleme Speciale și Situații de Urgență din cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor, Neculai Iancu, director de marketing al C.N. ROMARM S.A., și Viorel Manole, vicepreședinte PATROMIL.

Mai multe detalii despre „EXPOMIL 2007” se află la adresa: www.expomil.roBiroul de Presă al Ministerului Apărării