Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 26


COMUNICAT


Vineri, 31 ianuarie a.c., la sediul Ministerului Apararii Nationale, s-a desfasurat, sub patronajul secretarului de stat Sorin Encutescu, o reuniune a reprezentantilor conducerilor structurilor de relatii publice din institutiile sistemului securitatii nationale: Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Serviciul de Protectie si Paza.

Cu acest prilej, participantii la reuniune au fost informati in legatura cu sistemul relatiilor publice din armata si au avut un schimb de opinii pe tema managementului situatiilor de criza, ocazie cu care au fost aprofundate unele aspecte concrete ale comunicarii intra si inter-institutionale. De asemenea, au fost dezbatute cerintele rezultate din Legea nr. 544/ 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si s-au purtat discutii cu privire la modul de aplicare a acesteia in institutiile respective.

Participantii la reuniune au convenit sa continue dialogul in vederea perfectionarii mecanismului de colaborare pentru informarea publica in situatia producerii unor evenimente ce prezinta interes deosebit pentru publicul larg.Biroul de presa al MApN