Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent Sorin Sava

 


Comunicat nr. 281


COMUNICAT


GEORGE CRISTIAN MAIOR, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică și Politica de Apărare, participă în zilele de 8 și 9 septembrie a.c., la Bruxelles, la Conferința NATO cu tema „Politici de personal militar”.

La invitația Massachusetts Institute of Tehnology și German Marshall Fund of the United States, organizatorii evenimentului, secretarul de stat Maior va prezenta o expunere privind „Profesionalizarea Forțelor și Managementul Personalului: cazul României și viitoarele provocări Transatlantice” din perspectiva evoluției acestor procese în România, pe drumul către aderarea la NATO.

La această conferință participă analiști politici și militari, personalități ale mediului academic din statele invitate și membre NATO, precum și înalți oficiali din Adunarea Parlamentară a Organizației Tratatului Atlanticului de Nord.

Reuniunea își propune să abordeze subiectele de actualitate ale politicilor militare de personal din perspectiva extinderii și transformării NATO, precum și provocările prezente în procesul de profesionalizare a forțelor armate, din punctul de vedere al țărilor invitate să devină membre cu drepturi depline ale Alianței.Dep. Integrare Euroatlantica
si Politica de Aparare