Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt. Sava Sorin

 


Comunicat nr. 377


COMUNICAT


În zilele de 15 și 16 noiembrie a.c., la Cartierul General al Alianței Tratatului Atlanticului de Nord de la Bruxelles se va desfășura cea de-a 34-a ediție a „NATO Wives Bazaar - 2003”. Manifestarea, inițiată în anul 1969 în scopuri caritabile, de un mic grup de soții de ofițeri se remarcă la ediția din acest an printr-un record de participare, întrucât 30 de state membre NATO și partenere organizează standuri naționale și o tombolă.

În urma experienței acumulate din anul 1995 și până în prezent, standul României, sub genericul „Frumusețe și Spiritualitate”, va prezenta spre vânzare, alături de icoane pe lemn și sticlă, produse manufacturate, obiecte ornamentale pentru sărbătorile de Crăciun, muzică românească și o colecție de vinuri. Standul românesc mai cuprinde o expoziție de fotografii și materiale promoționale oferite de Ministerul Transporturilor, Construcției și Turismului. Doi artiști populari vor executa demonstrații practice de încondeiere de ouă și pictură pe sticlă.

Ca în fiecare an, finalul târgului va fi marcat prin organizarea unei tombole, fondurile astfel căștigate fiind folosite în scopuri caritabile. De asemenea, un reprezentant al NATO va avea ocazia să câștige la această tombolă o excursie de șapte zile în România, împreună cu familia.Dep. Integrare Euroatlantica
si Politica de Aparare