Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Nezir Gelaledin

 


Comunicat nr. 390


COMUNICAT


Miercuri, 26 noiembrie a.c., va avea loc, la Cercul Militar Național, între orele 08.00 și 15.30, sesiunea anuală de comunicări științifice cu tema „România, NATO și securitatea Europei”, organizată de Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate din cadrul Universității Naționale de Apărare.

La manifestare au fost invitați domnul general dr. Mihail Popescu, șeful Statului Major General, alte cadre de conducere din Ministerul Apărării Naționale, cercetători din instituții militare și civile, specialiști din Administrația Prezidențială, Comisiile de apărare, ordine publică și siguranță națională ale Parlamentului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administrației și Internelor, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe, Serviciul de Protecție și Pază, atașați militari acreditați la București, reprezentanți ai organismelor neguvernamentale și ai mass-media.

Comunicările ce urmează să fie prezentate fac o evaluare și o prognozare a mediului de securitate și cooperării internaționale, o analiză complexă a rolului NATO și Armatei României în asigurarea securității și stabilității în regiune.
Persoana de contact: Irina Cucu, tel.: 410.08.01/0421,mobil: 0745.996.201
Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General