Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 48


COMUNICAT


In zilele de 12 si 13 februarie a.c., o echipa a Grupului Director pentru Accedere si Integrare in NATO (AISG/AFSOUTH), va efectua o vizita in Romania, la invitatia directorului adjunct al Statului Major General, general-maior Mihail Orzeata.

In cadrul convorbirilor cu specialistii romani, delegatia condusa de colonelul italian Nicola Ficco, directorul AISG/AFSOUTH, va evalua progresele inregistrate de Armata Romaniei pe linia admiterii tarii noastre in Alianta Nord-Atlantica. Vor fi identificate metodele prin care AFSOUTH, comandamentul NATO responsabil de integrarea Bulgariei, Romaniei si Sloveniei, poate continua sprijinul concret al procesului de accedere si se vor stabili domeniile de interes si punctele de contact pentru fiecare dintre acestea.

Delegatia NATO va asista, de asemenea, la prezentari ale statelor majore ale categoriilor de Forte Armate ale Romaniei si va vizita o unitate de vanatori de munte, Centrul Regional de Management al Resurselor de Aparare si Comandamentul Operational Aerian Principal.


Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General