Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 66


COMUNICAT


În perioada 2- 4 martie a.c., domnul general locotenent Iñigo Pérez Navarro (Spania), comandantul Comandamentului Întrunit de Sud-Vest (JCSW) al NATO, însoțit de o delegație militară, se află în vizită în România.

Oficialul spaniol va fi primit de domnul Ioan Mircea Pașcu, ministrul apărării naționale, și de domnul general dr. Mihail Popescu, șeful Statului Major General, și va avea o întâlnire cu șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-locotenent Eugen Bădălan. De asemenea, generalul Navarro va vizita Comandamentul 2 Operațional Întrunit “Mareșal Alexandru Averescu”, din Buzău, și Batalionul 21 Vânători de Munte de la Predeal.

În cadrul discuțiilor oficiale vor fi abordate subiecte referitoare la sprijinul acordat de comandamentul NATO din Madrid Forțelor Terestre ale Armatei României pe linia integrării în Alianța Nord-Atlantică și se va face un schimb de experiență cu privire la participarea la misiuni de menținere a păcii în diferite teatre de operații.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General