Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 74


COMUNICAT


Luni, 8 martie a.c., la Statul Major General a avut loc ceremonialul de numire oficială în funcție, prin ordine ale ministrului apărării naționale, astfel:

· Generalul de brigadă Mircea Savu, din funcția de comandant al Brigăzii 81 Mecanizată, în cea de șef al Direcției Doctrină și Instrucție (J7) a S.M.G.

· Generalul de brigadă Alexandru Ciocan, din funcția de consilier al șefului Statului Major General în cea de șef al Direcției Topografice Militare a S.M.G.

· Generalul de brigadă dr. Vasile Băețelu, din funcția de șef secție în cea de locțiitor al șefului Direcției Organizare, Personal și Mobilizare (J1) a S.M.G.

· Generalul de brigadă Ion Rizea, din funcția de șef serviciu în cea de locțiitor al șefului Direcției Organizare, Personal și Mobilizare (J1) a S.M.G.

· Colonelul Valeriu Nicuț, din funcția de locțiitor al șefului Direcției Planificare Strategică (J5) a S.M.G. în cea de șef al aceleiași structuri.

· Colonelul dr. Dumitru Șerbu, din funcția de inspector șef la Inspectoratul Ministerului Apărării Naționale, în cea de locțiitor al șefului Direcției Doctrină și Instrucție (J7) a S.M.G.

· Colonelul Ioan Grecu, din funcția de șef al Serviciului Personal și Mobilizare al Statului Major al Forțelor Terestre, în funcția de șef al Serviciului Personal din Direcția Organizare, Personal și Mobilizare (J1) a S.M.G.

În cadrul aceluiași ceremonial, la care au participat ministrul apărării naționale și șeful Statului Major General, a fost anunțată oficial trecerea în rezervă a generalului maior dr. Vasile Paul, fost șef al Direcției Planificare Strategică (J5).Biroul de Presa al M.Ap.N.