Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 85


COMUNICAT


Șeful Statului Major General, general dr. Mihail Popescu, a participat la ceremonialul de depunere a jurământului militar desfășurat astăzi, 13 martie a.c., la Brigada 122 Logistică, din București.

Generalul Popescu i-a felicitat pe tinerii ostași pentru angajamentul asumat conștient de a-și îndeplini obligațiile și îndatoririle ce le revin ca militari și a asigurat părinții și rudele militarilor că actualii comandanți au experiența necesară pentru a-i transforma din recruți în soldații veritabili de care are nevoie România.

Șeful Statului Major General i-a îndemnat pe militari ca prin pregătirea dobândită în condițiile trecerii la un nou model de instrucție, aliniat standardelor NATO, să își desăvârșească pregătirea, având în vedere că armata s-a dovedit a fi și o școală a maturizării și a voinței.

În cadrul ceremonialurilor militare și religioase desfășurate astăzi, au depus jurământul, în întrega țară, aproximativ 10.500 de militari în termen încorporați în luna februarie pentru unități aparținând Ministerului Apărării Naționale. Dintre aceștia, 1.500 sunt militari cu termen redus, iar 1.000 au depus jurământul în București.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General