Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 99


COMUNICAT


Luni, 22 martie a.c., în contextul vizitei în România a delegației conduse de Premierul Leszek Miller, domnul Sorin Encuțescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, l-a primit pe domnul Maciej Gorski, subsecretar de stat pentru probleme sociale din Ministerul Apărării Naționale al Republicii Polone.

Întâlnirea a evidențiat cordialitatea relațiilor existente între Ministerul Apărării Naționale din România și cel din Polonia.

În cadrul discuțiilor au fost abordate probleme referitoare la cooperarea bilaterală în ceea ce privește armonizarea legislației noastre cu cea existentă la nivelul NATO. S-a discutat, de asemenea, despre posibilitatea accederii unor reprezentanți ai României în Comitetul de Legătură al Organismelor Sociale Militare, din care în prezent fac parte zece state.

Au fost exprimate aprecieri pozitive cu privire la cooperarea militarilor celor două state în cadrul Diviziei Internaționale din Irak aflată sub comandă poloneză.Biroul de Presa al M.Ap.N.