Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Lucian Visinescu

 


Comunicat nr. 219


COMUNICAT


În zilele de 27 și 28 mai a.c., Agenția de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare organizează, la Cercul Militar Național, cea de-a XXXV-a Sesiune de Comunicări Științifice, cu participare internațională.

Sesiunea va fi deschisă oficial de secretarul de stat și șef al Departamentului pentru Armamente, domnul dr. ing. Gheorghe Matache, și de secretarul general adjunct pentru investiții în domeniul apărării al NATO, domnul Marshall S. Billingslea.

Obiectivele principale ale sesiunii sunt de prezentare a rezultatelor activității tehnico-științifice a Agenției și de realizare a unui schimb de informații eficient între specialiști, în vederea intensificării cooperării tehnico-științifice interne și internaționale.

Competența științifică și tehnologică a Agenției este orientată spre realizarea, modernizarea și dezvoltarea echipamentelor de tehnică militară destinate categoriilor de forțe ale Armatei României. Detalii despre activitatea Agenției și despre sesiunea de comunicări științifice se pot găsi accesând site-ul de internet www.acttm.ro.


Reprezentanții mass-media interesați sunt invitați să participe la deschiderea oficială a lucrărilor Sesiunii de Comunicări Științifice, joi, 27 mai, ora 9.30, la Sala de Marmură a Cercului Militar Național.
Departamentul pentru Armamente