Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 299


COMUNICAT


În perioada 29 iunie - 4 iulie a.c., domnul Sorin Encuțescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, efectuează o vizită oficială la Washington D.C.
Secretarul de stat Encuțescu va avea întâlniri cu oficiali ai Departamentului Apărării și ai Congresului S.U.A., prilejuri cu care va purta discuții pe probleme referitoare la domeniile legislativ, al relațiilor publice, precum și al legăturii dintre instituția legislativă și cea executivă în sfera apărării.
Domnul secretar de stat se va întâlni, de asemenea, cu reprezentanți ai unor firme americane interesate să investească în România. Discuțiile cu aceștia se vor axa pe aspecte legate de Programul de construire de locuințe proprietate personală pentru personalul Ministerului Apărării Naționale.
În portul american Baltimore, domnul Encuțescu se va întâlni cu echipajul și studenții aflați la bordul navei-școală "Mircea", care participă la competiția nautică "Tall Ships Challenge".


Biroul de Presa al M.Ap.N.