Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Daniel Anghel

 


Comunicat nr. 348


COMUNICAT


Joi, 22 iulie a.c., la sediul Ministerului Apărării Naționale a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social, prezidată de domnul Sorin Encuțescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice.

La activitate au participat reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, lideri ai confederațiilor sindicale și patronale reprezentative la nivel național, precum și un specialist de la Direcția de Dialog Social a Ministerului Muncii, Solidarității Sociale și Familiei.

Pe timpul ședinței au fost prezentate implicațiile produse de aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 48/2004 privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2004 asupra bugetului instituției militare, reafirmându-se faptul că, pentru Ministerul Apărării Naționale, domeniile prioritare vor rămâne rezolvarea problemelor de personal și asigurarea drepturilor salariale.

Liderii sindicali au apreciat eforturile și realizările conducerii M.Ap.N. pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și viață ale personalului civil, solicitând, totodată, continuarea demersurilor în acest sens.

Domnul Encuțescu a reiterat necesitatea ca sindicatele salariților civili din Ministerul Apărării Naționale să fie susținute de factorii de decizie în activitățile pe care le desfășoară.


Biroul de Presa al M.Ap.N.