Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 406


COMUNICAT


Marți, 24 august a.c., de la ora 16.00, pe Stadionul Olimpia din Giurgiu va avea loc un meci amical de fotbal între echipe ale ministerelor apărării din România și Bulgaria, care vor include, pentru o perioadă limitată de timp, și pe miniștrii apărării naționale ai celor două țări, domnii Ioan Mircea Pașcu și Nikolai Svinarov.

Prin acest meci, domnii Ioan Mircea Pașcu și Nikolai Svinarov își respectă promisiunea făcută în anul 2002, înainte de Summit-ul de la Praga, când au anunțat public că vor organiza o partidă amicală de fotbal dacă România și Bulgaria vor fi invitate să adere la Alianța Nord-Atlantică.

Accesul pe Stadionul Olimpia va fi liber. Pentru deplasarea la Giurgiu a reprezentanților mass-media, M.Ap.N. pune la dispoziție un mijloc de transport care va pleca marți, 24 august, ora 13.00, de la sediul ministerului (Punctul de Control nr. 1, dinspre Hotel Marriott). Jurnaliștii care doresc să li se asigure transportul se pot înscrie la Biroul de Presă al M.Ap.N. până luni, 23 august, ora 18.00, la numărul de telefon/fax 413.01.11.

Biroul de Presa al M.Ap.N.