Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 451


COMUNICAT


Miercuri, 15 septembrie a.c., începând cu ora 7.15, la Batalionul 26 Infanterie, din Craiova, str. Caracal, nr. 99, va avea loc ceremonialul militar și religios prilejuit de revenirea în țară a militarilor care au participat, în perioada ianuarie-august 2004, la operațiunile din cadrul Fazei a IV-a de stabilizare și reconstrucție a Irakului.

Vor participa, din partea Ministerului Apărării Naționale, domnii Ioan Mircea Pașcu, ministrul apărării naționale, general dr. Mihail Popescu, șeful Statului Major General, general-locotenent dr. Eugen Bădălan, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, generali și ofițeri ai Armatei României. Au fost invitați, de asemenea, reprezentanți ai autorităților locale și membri ai familiilor militarilor sosiți recent din misiune.

Festivitatea include trecerea în revistă a trupelor, intonarea imnului de stat al României, apelul solemn, ceremonialul religios, alocuțiuni rostite de oficialități, defilarea unității și semnarea în cartea de onoare a batalionului.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate sunt invitați să se adreseze, pentru obținerea de informații suplimentare, ofițerului de relații publice al Statului Major al Forțelor Terestre, locotenent-colonel Liviu Flutur, 0722-297.237.

Biroul de Presa al M.Ap.N.