MApN
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail: presamapn@mapn.ro
Contact: 021-319.60.22
Nr. 372
Ministrul apărării naționale, la prima ediție a conferinței Live Business

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a participat luni, 23 octombrie, la prima ediție a conferinței Live Business - „Mari proiecte care pot dezvolta România”, organizată de platforma Economica.net la Palatul Parlamentului.

Evenimentul și-a propus să pună față în față consultanți și invitați din partea Guvernului României, mediului de afaceri și mediului universitar, pentru un schimb de opinii cu privire la proiectele de investiții și efectele majore ale acestora în economia românească.

În cadrul conferinței, ministrul apărării naționale a trecut în revistă stadiul programelor prioritate de înzestrare și a subliniat colaborarea strânsă între reprezentanții M.Ap.N., ai Ministerului Economiei și cei ai industriei naționale de apărare, prin semnarea de protocoale între Guvernul României și marile companii de armament.

De asemenea, ministrul Fifor a adus în discuție importanța transferului de tehnologie și de know-how către industria națională de apărare în interesul securității regionale și a exprimat speranța că se vor dezvolta noi oportunități de cooperare pentru companiile românești din domeniul apărării.