MApN
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail: presamapn@mapn.ro
Contact: 021-319.60.22
Nr. 374
Programul ministrului apãrãrii naþionale în data de 25 octombrie

Ministrul apãrãrii naþionale, Mihai Fifor, va participa miercuri, 25 octombrie, la manifestãrile organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Pãuliș, Carei și București.

Astfel, începând cu ora 8.30, ministrul Fifor va fi prezent la ceremonia militarã de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din Pãuliș, județul Arad, iar de la ora 11.30, la manifestãrile de la Ansamblul Monumental „Glorie Ostașului Român”, din Carei, județul Satu Mare.

În București, ministrul apãrãrii naþionale va participa, începând cu ora 15.00, la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol, la o ceremonie militarã și religioasã de depunere de coroane de flori, la ceremonia de schimbare a gãrzii la Mormânt și la depunerea jurãmântului militar de cãtre studenți și cursanți din instituții militare de învãțãmânt.

De la ora ora 17.00, va participa la videoconferinþa cu militarii români aflaþi în teatrele de operaþii, ce va avea loc la sediul instituției militare, iar de la ora 21.45, va asista la un concert al Muzicii Reprezentative a M.Ap.N. desfãșurat la Berãria H, din Parcul Herãstrãu.

Jurnaliștii care doresc sã participe la concertul de la Berãria H, sunt rugați sã transmitã datele de acreditare (nume, prenume, agenția media, e-mail) la presamapn@mapn.ro, pânã marți, 24 octombrie, ora 19.00.