Ministerul Apărării Naţionale
Vizita conducerii M.Ap.N. în SUA

19.09.2017
Aspecte din timpul întâlnirilor oficiale


Discuții, la Washington, cu reprezentanți ai unor companii americane din domeniul industriei de apărare


Pe agenda zilei de joi, 21 septembrie, delegația Ministerului Apărării Naționale, condusă de ministrul Mihai Fifor, a avut întâlniri, la Washington D.C., cu reprezentanți ai companiilor Raytheon, Lockheed Martin și Bell Helicopters.

Secția Presă

Afla mai multeMasă rotundă cu membrii Consiliului Atlantic


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, aflat în vizită în SUA împreună cu șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, și cu secretarul de stat pentru armamente, Florin Lazăr Vlădică, a participat luni, 18 septembrie, la o masă rotundă cu membrii Consiliului Atlantic, desfășurată la Washington D.C.

Secția Presă

Afla mai multeVizită a ministrului apărării naționale în SUA


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru la Washington, Statele Unite ale Americii.

Secția Presă

Afla mai multeÎntrevedere cu Ricky Waddell, adjunctul consilierului pe securitate națională al președintelui SUA


Marți, 19 septembrie, ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, împreună cu șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior, și șeful Direcției Informații Militare, generalul-maior Marian Sima, a avut o întrevedere, la Casa Albă, cu adjunctul consilierului prezidențial pentru securitate națională, Ricky Waddell.

Secția Presă

Afla mai multeÎntâlnire a delegației M.Ap.N. cu reprezentanți ai industriei americane de apărare, la Am-Ro Business Council


Delegația Ministerului Apărării Naționale, condusă de ministrul Mihai Fifor, a participat miercuri, 20 septembrie, la Washington D.C., la o întâlnire de lucru găzduită de organizația American-Romanian (Am-Ro) Business Council, la care au luat parte reprezentanți ai companiilor din industria americană de apărare.

Secția Presă

Afla mai multeÎntrevedere cu Joni Ernst, președintele Subcomitetului pentru amenințări emergente și capabilități


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut o întâlnire oficială miercuri, 20 septembrie, la Senatul Statelor Unite, cu senatorul Joni Ernst, președinta Subcomitetului pentru amenințări emergente și capabilități din cadrul Comitetului pentru forțe armate al Senatului SUA. La discuții au luat parte, de asemenea, șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazăr Vlădică, și ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior.

Secția Presă

Afla mai multe