Ministerul Apărării Naţionale
Ziua Armatei României

21.10.2017

Manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României


Videoconferință cu militarii din teatrele de operații și misiuni externe


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, s-a adresat miercuri, 25 octombrie, într-o videoconferință, militarilor români din teatrele de operații din Afganistan, Kosovo și Bosnia și Herțegovina, militarilor aflați în Polonia, precum și echipajului Fregatei “Regele Ferdinand ”, aflat în misiune NATO în Marea Mediterană, cu ocazia Zilei Armatei României.

Secția Presă

Afla mai multe
Programul ministrului apărării naționale în data de 25 octombrie


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va participa miercuri, 25 octombrie, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Păuliș, Carei și București.

Secția Presă

Afla mai multe
Activități dedicate Zilei Armatei României organizate miercuri, 25 octombrie, în Parcul Carol I


Miercuri, 25 octombrie, în Parcul Carol I, din Capitală, vor avea loc manifestări dedicate Zilei Armatei României.

Secția Presă

Afla mai multe
Armata României la MALL


Manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României debutează, la București, cu „Armata României la MALL”, eveniment organizat de Ministerul Apărării Naționale în colaborare cu AFI Cotroceni, în incinta centrului comercial, sâmbătă, 21 octombrie, între orele 12.00-19.00.

Secția Presă

Afla mai multe
Ziua Armatei României


Ziua Armatei României va fi sărbătorită anul acesta printr-o serie de manifestări organizate în principalele garnizoane de pe teritoriul național, țările în care România are acreditați atașați ai apărării și în bazele militare din teatrele de operații unde sunt dislocați militari români.

Secția Presă

Afla mai multe