Ministerul Apărării Naţionale
Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la Reuniunea miniștrilor apărării din țările membre ale NATO

14.02.2018
Galerie foto


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, la Reuniunea miniștrilor apărării din țările membre ale NATO


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va participa, în zilele de 14 și 15 februarie, la Reuniunea miniștrilor apărării din țările membre ale NATO, la Bruxelles.

Biroul presă

Afla mai multeÎntâlniri bilaterale ale ministrului Mihai Fifor, în marja ministerialei NATO


Prezent la Bruxelles, la Reuniunea miniștrilor apărării din țările membre ale NATO, ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut miercuri, 14 februarie, o serie de întâlniri bilaterale cu omologii din Republica Polonă, Canada și Bulgaria.

Biroul presă

Afla mai multeReuniunea miniștrilor apărării din statele membre ale NATO


În prima zi a Reuniunii miniștrilor apărării din statele membre NATO, desfășurată miercuri, 14 februarie, la Bruxelles, discuțiile s-au concentrat pe postura de descurajare nucleară, partajarea echitabilă a responsabilităților între aliați, adaptarea structurii de comandă a NATO și modernizarea Alianței în general, precum și pe cooperarea între NATO și UE.

Biroul presă

Afla mai multeÎntâlnire bilaterală a ministrului Mihai Fifor cu omologul american, secretarul apărării James Mattis


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut joi, 15 februarie, o întrevedere cu secretarul american al apărării, James Mattis, cu ocazia Reuniunii miniștrilor apărării din statele membre NATO, de la Bruxelles.

Biroul presă

Afla mai multeA doua zi a reuniunii miniștrilor apărării din statele membre NATO


Cea de-a doua zi a Reuniunii miniștrilor apărării din statele membre NATO a fost dedicată posturii de descurajare și apărare, miniștrii aliați ai apărării abordând atât stadiul implementării acesteia, cât și perspectivele pentru Summitul NATO programat în luna iulie, la Bruxelles.

Biroul presă

Afla mai multe