Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 21


Locuine proprietate personal pentru angajaii Ministerului Aprrii


nscrierile pentru locuinele din zona Antiaerian vor ncepe sptmna viitoare i se vor ncheia pe data de 31 martie 2008, a stabilit, n edina de vineri, 25 ianuarie, Comisia de coordonare a Programelor de construire de locuine proprietate personal pentru angajaii Ministerului Aprrii.
nscrierile se vor desfura on-line, accesnd pagina din internet a Ministerului Aprrii – www.mapn.ro/seciunea Focus, cu respectarea “Condiiilor, criteriilor i punctajelor pentru selecia personalului armatei”, elaborate de comisie i aprobate recent de Ministrul Aprrii. De la 1 aprilie, banca finanatoare va iniia procedura proprie de selecie a personalului armatei nscris n program.

De asemenea, n cadrul ntlnirii de vineri au fost discutate planurile unitilor locative ce urmeaz s fie realizate n cadrul acestui program, stabilindu-se c vor fi construite circa 1800 de spaii de locuit.

Comisia de coordonare a avizat, de asemenea, modul de funcionare a comisiilor teritoriale de coordonare a programelor de construcii de locuine din urmatoarele locaii: Buzu, Cluj-Napoca, Craiova, Focani, Galai, Predeal i Sibiu.

Pentru complexul Struleti-Bneasa, primul cartier destinat angajailor Ministerului Aprrii, au demarat, pe data de 10 ianuarie, procedurile de predare-primire a locuinelor, procesul fiind n prezent n desfurare.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii