Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior Bebi Lupașcu 0724 263 139

 


Comunicat nr. 54


Conferință internațională la Iași


Secretarul de stat Corneliu Dobrițoiu, șeful Departamentului pentru Politica de Apărare și Planificare, va participa la Conferința internațională cu tema „Prezența NATO în Afganistan: Contribuția României la asigurarea păcii și securității la nivel global”, care se va desfășura la Cercul Militar din Iași, în zilele de 25 și 26 februarie a.c.

Activitatea este organizată de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor și Early Warning, din cadrul Consiliului Euro-Atlantic România, în parteneriat cu Royal United Services Institute for Defence and Security Studies și cu sprijinul Departamentului pentru Organizarea Summit-ului NATO din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Participă reprezentanți din structurile Alianței Nord-Atlantice, ai Ministerului Apărării și Ministerului Afacerilor Externe, care vor aborda subiecte referitoare la operațiunile NATO pentru asigurarea păcii și securității în Afganistan, rolul NATO și noua ordine internațională, precum și aspecte ale vieții din Afganistan, înainte și după instalarea regimului taliban.

Informații suplimentare cu privire la eveniment, precum și un program detaliat al conferinței pot fi obținute de la d-na Oana Dima, tel. 0721 276 187.Biroul de Presă al Ministerului Apărării