Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: cpt.Cezar Stroe, tel. 0720. 448. 105

 


Comunicat nr. 59


Activitate de bilanț la Departamentul pentru Armamente


Activitatea Departamentului pentru armamente în anul 2007 a fost analizată marți, 26 februarie, în cadrul unei ședințe desfășurate la sediul C.N. Romtehnica S.A.

La activitate au participat Corneliu Dobrițoiu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Politică de Apărare și Planificare, Georgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relația cu Parlamentul și Informare Publică, general-locotenent Mihail Orzeață, locțiitorul șefului Statului Major General, reprezentanți ai structurilor centrale și șefi ai categoriilor de forțe, personal din cadrul Departamentului pentru armamente și din structurile subordonate acestuia.

Locțiitorul șefului Departamentului pentru armamente, general-maior Ion-Eftimie Sandu, a prezentat principalii indicatori de performanță și modul în care au fost îndeplinite atribuțiile Departamentului pentru armamente și structurilor aflate în subordinea și coordonarea acestuia.

Secretarul de stat Corneliu Dobrițoiu a evidențiat eforturile depuse de personalul Departamentului pentru armamente pentru buna desfășurare activității de înzestrare cu tehnică și tehnologii militare. De asemenea, a subliniat importanța majoră pe care o are cercetarea științifică desfășurată de către structurile aflate în subordinea departamentului.Biroul de Presă al Ministerului Apărării