Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: cpt.Cezar Stroe, tel. 0720. 448. 105

 


Comunicat nr. 59


Activitate de bilan la Departamentul pentru Armamente


Activitatea Departamentului pentru armamente n anul 2007 a fost analizat mari, 26 februarie, n cadrul unei edine desfurate la sediul C.N. Romtehnica S.A.

La activitate au participat Corneliu Dobrioiu, secretar de stat i ef al Departamentului pentru Politic de Aprare i Planificare, Georgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat i ef al Departamentului pentru Relaia cu Parlamentul i Informare Public, general-locotenent Mihail Orzea, lociitorul efului Statului Major General, reprezentani ai structurilor centrale i efi ai categoriilor de fore, personal din cadrul Departamentului pentru armamente i din structurile subordonate acestuia.

Lociitorul efului Departamentului pentru armamente, general-maior Ion-Eftimie Sandu, a prezentat principalii indicatori de performan i modul n care au fost ndeplinite atribuiile Departamentului pentru armamente i structurilor aflate n subordinea i coordonarea acestuia.

Secretarul de stat Corneliu Dobrioiu a evideniat eforturile depuse de personalul Departamentului pentru armamente pentru buna desfurare activitii de nzestrare cu tehnic i tehnologii militare. De asemenea, a subliniat importana major pe care o are cercetarea tiinific desfurat de ctre structurile aflate n subordinea departamentului.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii