Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 100


Sesiunea de comunicări științifice ,,Strategii XXI”


Cea de a IV-a ediție a Sesiunii anuale de comunicări științifice cu participare internațională ,,Strategii XXI”, având ca temă: „Securitate și apărare în Uniunea Europeană”, va începe joi, 17 aprilie a.c., ora 9.00, la Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I” din București.

La această manifestare științifică importantă, care se va desfășura în zilele de 17 și 18 aprilie, și-au anunțat prezența aproape o mie de reprezentanți ai unor instituții de renume din Belgia, Grecia, Italia, Iordania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, S.U.A. și Ungaria.

Au fost invitați să participe miniștri, secretari de stat, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale, cadre didactice, cercetători, atașați militari acreditați la București.

Sesiunea de comunicări științifice ,,Strategii XXI” se constituie și ca un cadru propice pentru realizarea unui schimb de opinii, idei și experiențe între specialiștii civili și militari în securitate și apărare, management și educație, geopolitică, geostrategie și istoria artei militare, e-learning și software educațional, strategie militară, sisteme informaționale, drept, logistică, finanțe și contabilitate, comunicare publică și interculturală.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment vor fi așteptați joi, 17 aprilie, între orele 8.30 și 8.50, și vineri 18 aprilie, între orele 8.00 și 8.20, la intrarea din Șoseaua Panduri nr. 68-72.

Punct de contact pentru detalii și confirmarea participării, maior Daniel Marin, telefoane 0746 015148 și 319 4880, interior 131.Biroul de Presă al Ministerului Apărării