Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Dragoș Ilinca, 0720 555.836

 


Comunicat nr. 102


Delegație oficială sârbă în vizită la Ministerul ApărăriiO delegație condusă de secretarul de stat pentru Politica de Apărare din Ministerul Apărării al Republicii Serbia, Dučan Spasojeviæ, a efectuat o vizită în România, în zilele de 16 și 17 aprilie a.c., la invitația secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Politica de Apărare și Planificare din Ministerul Apărării, Corneliu Dobrițoiu.

Pe agenda convorbirilor oficiale s-au aflat teme de interes reciproc legate de rezultatele Summit-ului NATO, angajamentele Alianței Nord-Atlantice și Uniunii Europene în regiunea Balcanilor, de inițiativele regionale și dinamica securității, cu accente pe regiunea Balcanilor și a Mării Negre.

În cadrul discuțiilor au fost abordate și probleme referitoare la participarea României în operații internaționale și la cooperarea militară româno- sârbă.

Delegația sârbă a fost primită la ministrul apărării, Teodor Meleșcanu, la șeful Statului Major General, amiralul dr. Gheorghe Marin, și la Ministerul Afacerilor Externe.
Biroul de Presă al Ministerului Apărării